декември 2017

пн вт ср чт пт сб нд
1
2
3
4
5
6
7
8
9
  • Детско ателие за декориране на коледни меденки
10
  • Украсяване на меденки и четене на коледни истории
11
12
13
  • Trouble Christmas Book Exchange
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31