Фъстъчен шейк от „Магически времена“

„Никой не приготвя по-вкусни фъстъчени шейкове от татко. Толкова са добри, сякаш в университета е учил за това, а не за лекар…Цял следобед той разбърква мляко, фъстъчено масло, шоколадов сладолед и какао.“

Продължаваме с летните рецепти като този път решихме да изпробваме една напитка. Хубавото е, че продуктите са изброени в цитата по-горе и не ни се наложи да експериментираме чак толкова. Първата книга от поредицата на Катя Хенкел „Магически времена: Внезапно омагьосана“ изобилства от вкусни храни и напитки. Затова и нямахме търпение да опитаме шейка, който бащата на Луна беше приготвил за рождения й ден. Повече за книгата, която можеш да намериш в книжарниците у нас благодарение на „Издателство Фют“ ще научиш съвсем скоро.

Няма да описваме рецептата – ние сложихме произволни количества от съставките и се получи доста вкусно. Хубаво е да не се прекалява с фъстъченото масло, защото то има специфичен вкус и лесно може да надделее над останалите съставки. Какво чакаш? Грабвай продуктите и си забъркай тази сладка книжна напитка!

DSC_0025

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри своята работа. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.