Най-магоричната торта-зайчерог на всички времена!

Този текст се позабави, но по-добре късно, отколкото…по-късно. Тортата, която ще видиш не се предлага. Тя е една-единствена. Много специална. Правена за определен човек. За мен.

За (вече) 28-те си години съм направила доста торти и съм изяла още повече. Но тази торта беше колкото неочаквана, толкова и най-вълшебното нещо, което съм виждала и опитвала. От опит знам колко е трудно да вкараш нечий характер и всичко, което харесва даден човек в един десерт. Да не кажа, че е почти невъзможно.Но за Пролет няма невъзможни неща. И ако преди само съм подозирала, че е така, сега вече съм 45380% сигурна.

Тортите са трудна работа. Изисква се не само умение, но и много търпение. На мен такова в голяма степен ми липсва, но Пролет е отделила 3 дни, за да направи най-вълшебната и прекрасна торта на света. Което само доказва, че поне 1/2 от Trouble Bakers е истинска магьосница.

Аз обожавам зайчета. Също и еднорози. И всичко шарено. Това не е тайна за никого (колажите от рождения ми ден го доказват). Получих невероятно мили подаръци, страхотни пожелания и отпразнувах преклонната си възраст с най-чудесните хора на света (този уикенд ще празнувам отново, този път със семейството и котката).

Не знам дали може да се каже, че тортата на Пролет е била черешката на тортата, защото си беше цяла торта, но реално беше точно това – онази част, която прави всичко още по-специално. Торта, създадена специално за мен. Всеки детайл крещеше Деси и чувството да видиш нечий труд, нечие старание и крайния резултат – всичко това, посветено изцяло на теб, е неописуемо.

DSC_0002

Щастие. Радост. Чиста проба магия. Торта, която беше просто съвършена. От заешките уши и блестящия розов рог, през очната линия (уау!) и шарената грива, до цветните блатове и домашния млечен крем (с кокосови стърготини!). Аз искрено вярвам, че когато човек вкарва сърцето си в нещо, то се получава. Надявам се, че Пролет още има сърце, защото по вкуса на тората, усетих, че го е оставила сякаш цялото.

Не бих могла да мечтая за по-вълшебна торта и за по-прекрасна творческа половинка! В края на този преливащ от тортеност текст, искам да пожелая на всеки да има по една Пролет (може да клонираме тази), която да захаросва дните му. С голямата захарница!

DSC_0021

Милион и едно благодаря!

DSC_0027

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри своята работа. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.