Орисване на trouble бебе с вълшебни книжни сладкиши

Както най-вероятно си чул (носят се такива слухове), преди малко повече от месец една от нас (Деси) роди прекрасно бебИ. С други думи – имаме си trouble baker baby boy! И, разбира се, на всяко trouble бебе най-много му подхожда приказно орисване.

Феи и фейове от близо и далеч се събраха в парка (защото за вълшебниците е важно да са близо до природата, дори и в градски условия), спретнаха си пикник (без чупене на питки над главите на мама и бебе) и пожелаваха най-чудните неща на малкия мушморок.

DSC_0722А какво орисване ще е без книжни сладкиши? Няма да е нашето! Като се започне от симпатичната торта с гумени патета и мини браунита за разкош, продължим с любимите кокоски в два цвята – сините с времето се превърнаха в класика, и стигнем до шарените кейк попсове – захарната кома беше гарантирана (и само крема сиренето в глазурата не позволи да се стигне до нея).

DSC_0726Рецепти няма да пишем, освен ако много, много, много не настояваш, но ще се похвалим, че вече имаме бебешки молд с чудни фигурки (както и забелязваш) и ще споделим малко снимки, за да им се порадваш! Ако пък за теб наближава бебешко събитие, може да ни пишеш и да те сдобием с вълшебни книжни вкусотии. 🙂

DSC_0733

DSC_0758Па-па от нас!DSC_0721

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри своята работа. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.