BOPS с вкус на лято

Нашият BOPS дойде! Иска ни се веднага да ти разкажем какво има в кутията този месец, но когато четеш тези редове вече ще са минали 3 дни, защото не е редно да разваляме изненадата на хората, които (за разлика от нас) не са тичали към офиса на куриера на секундата, в която са получили SMS, че кутията е пристигнала.

Време е за разопаковането (или както е модерно да се казва – unpacking). Какво съдържа BOPS-ът през юни и дали наистина има вкус на лято? Отговаряме веднага!

Започваме със самата кутия – отваряме я и отвътре ни гледа слънце. Така де, не е истинско слънце, но комбинацията от жълтата бележка от Алекс и Райс  и оранжевата хартия правят кутията да изглежда все едно в нея наистина се крие едно малко слънце. Бележката, както обикновено, е много миличка и описва какво ще намерим в кутията. Ние обаче предпочитаме да я четем накрая, за да се изненадаме като разглеждаме артикулите. Ще започнем с любимото ни нещо:

Чантата!

Много обичаме платнени торбички, защото в тях освен, че както са посочили симпатягите от Четат ли двама, може да се носи почти всичко, ние ги ползваме и вместо дамски чанти. И така от диня до книги и от козметика до плажни хавлии, вътре има място за ВСИЧКО! Щампата е супер симпатична и с удоволствие ще си заведем торбичката на плаж, което ще се случи още в началото на юли (ура!).

viber image5

Душ гелът

Него също си го пазим за морето. Никога не сме използвали продуктите на Wooden spoon, но веднага ни грабнаха освен със страхотния летен аромат и с това, че се правят от органични съставки и не са тествани върху животни – нещо, на което и двете държим.

Книгата и книгоразделителят

Тях ги пишем заедно, защото са като яйцето и бекона – не могат един без друг. Ние често използваме каквото ни попадне за книгоразделител и затова намираме касови бележки, листа, конци и какви ли не други глупости в книгите си. Обаче много обичаме книгоразделители – грабваме каквото ни е под ръка от чист мързел. Този в кутията ни харесва, единствено според нас щеше да е по-хубаво, ако е цветен. Ние сме на принципа „шаренко да има“, а и лятото предразполага към ярки цветове и емоции.

Книгата този месец е „Рапсодия в Тоскана“ (Tomato rhapsody). Искаме да започнем с корицата. Чисто визуално българският вариант изглежда доста по-добре от оригиналната корица, поне според нас. Обаче честно казано ни липсва доматът.

51dHoUcnNmL

Другото е заглавието на книгата или по-точно как е преведена на български. Предполагаме, че като присъства Тоскана, ще се купува повече от определен сегмент читатели (жени). Ето някои други подобни заглавия:

Под небето на Тоскана
Красивата Тоскана
Всеки ден в Тоскана
Ще се срещнем в Тоскана
Ваканция в Тоскана
Хиляда дни в Тоскана

Сега вече има и „Рапсодия в Тоскана“. Ние не сме чели нито една „Тоскана“ досега, но толкова много „Тоскани“ ни звучат малко объркващо и ако трябваше да избираме книга от тези (които пък имат и сходни сюжети) трудно бихме се ориентирали. Ако книгата беше останалa със заглавието „Доматена рапсодия“ щеше някак да се отличава (но пък може би нямаше да се продава толкова добре). Просто на нас ни звучи сто пъти по-интересно, но ние сме пристрастни (сигурно защото обожаваме домати)! Все пак е време да се запознаем с тази „Тоскана“, пък макар и от плаж по българското Черноморие. 🙂

viber image3

И да преминем към…

Рецептата

Би било смешно и ненужно да се впускаме в писане за нея след като е наша. Но искрено се надяваме да ти хареса и да споделиш, ако си я тествал. Благодарим на Четат ли двама, че за втори път ни включват в кутията си – за нас е чест и удоволствие!

Надяваме се да не сме пропуснали нещо – ако сме, ще ни простиш. Кутията наистина ни хареса и ще си ползваме всичко с голямо желание. Ще съобщим отзиви от книгата като я прочетем (и отзиви от душ гела като се изкъпем с него).

viber image7

P.S. Денят, в който правихме снимките не беше съвсем слънчев затова и те изглеждат малко есенно, но здраве да е. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри своята работа. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.