Как да избереш най-вкусния подарък?

Коледа със сигурност е най-доброто време от годината! А също и най-вкусното! Предстоят десетки поводи за празнуване и размяна на подаръци – а какъв по-хубав подарък от този, който крие истински смисъл? 

Независимо дали става дума за нашия проект или за инициатива, която харесваме, всяка Коледа призоваваме за едно – КУПУВАЙ (С)МИСЪЛ! Недей да харчиш излишни пари за сувенири и китайски стоки – избери си кауза (дори не е нужно да е нашата, макар че ще се радваме, ако е) и направи не само получателя на подаръка щастлив, но и хората, от които купуваш. Дали става дума за благотворителни календари, книжни сладкиши или ръчно изработени предмети – придай допълнителна стойност на покупките си като подкрепиш важна за теб инициатива.

troublebakers-presentation - Copy

Нашата кауза е четенето. Но по-голямата ни кауза са децата. Тези, които често дори не могат да четат, но изгарят от търпение да се докоснат до магията на книгите и книжните сладкиши/солениши. Купуваме продукти, готвим и четем заедно с тях. Участваме в благотворителни събития и базари. Учим се всеки ден да сме по-добри. И за това (и за да не започнем 2019г с фалит) имаме нужда от твоята помощ.

Slide4

Поддържаме цените на нашите книжни лакомства доста прилични (за съжаление купуваме продуктите и опаковките на дребно, защото не сме голямо производство) – не смятаме труд и изразходвани ресурси (ток, вода и т,н.). По този начин се стремим да предложим домашен вкус, достъпен за възможно най-много хора.

Slide5

За направата им НЕ пестим маслото, често използваме домашни яйца, НЕ добавяме никакви изкуствени овкусители, подобрители или консерванти. Вярваме в традиционната домашно приготвена храна и тъй като не сме професионалисти правим всичко така, както на нас и близките ни хора би се харесало.

Slide6

Всички коледни книжни сладкиши и солениши са подходящи за подарък, тъй като ще бъдат специално опаковани в прозрачна опаковка с панделка (меденките са най-издръжливи и стават все по-хубави с всеки изминал ден!). Също толкова подходящи са и за кетъринг на всякакви събития (при големи количества можем да направим и отстъпка) – офис партита, рождени и имени дни. Въобще ако искаш да почерпиш с нещо различно от шоколадови бонбони – книжният сладкиш е прекрасна (и смислена!) алтернатива. И не забравяй, че подкрепяш добра кауза!

Slide7

За поръчки или допълнителни въпроси, можеш да се свържеш с нас във Facebook (там отговаряме най-бързо) или на email trouble.bakers@gmail.com. Всички поръчки за София ще можеш да вземеш от Работилничка за сладки моменти с адрес Зона Б-5, ул. Одрин бл. 14 вх. Д (близо до метростанция Опълченска и Мол София).

Slide8

Пожелаваме ти топли, вкусни и магични коледни празници, споделени с любимите хора!
Книжната сладкарка Деси и сладката книжарка Пролет

Снимки: Петър Хаджиколев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да подобри своята работа. Можете да ги изключите от настройките на вашия браузър.